Бінарне практичне заняття з криміналістики для студентів Юридичного факультету
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.09.2024, 13:29
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Бінарне практичне заняття з криміналістики для студентів Юридичного факультету

    Бінарне практичне заняття з криміналістики для студентів Юридичного факультету
    img

    6 вересня 2024 року доцентка кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету НАУ Олена Бондаренко та начальниця сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Святошинського УП ГУНП у м. Києві, підполковниця поліції Інна Рець провели для студентів бакалаврату спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» бінарне практичне заняття з навчальної дисципліни «Криміналістика».

    Головна мета заходу полягала у поглибленому вивченні криміналістичних методів дослідження доказів, а також ознайомленні здобувачів із сучасними технологіями, що використовуються при розслідуванні кримінальних правопорушень.

    Експертка Інна Рець продемонструвала сучасне обладнання, яке використовується в лабораторіях та поділилася реальними прикладами зі своєї професійної діяльності, що зробило зустріч ще більш захоплюючою і корисною для здобувачів.

    Практичне заняття включало інтерактивну частину, де студенти могли самостійно випробувати техніки, продемонстровані підполковником поліції, а саме: засоби для виявлення, фіксації та вилучення слідів (силіконові пасти у тубах, магнітна щітка, дактилоскопічний скотч, дактилоскопічні картки, фіксуючий спрей). Особливу увагу було приділено питанню використання новітнього обладнання, яке дозволяє підвищити ефективність розслідування кримінальних правопорушень.

    Захід став корисним як для початківців, так і для досвідчених фахівців у галузі криміналістики, оскільки надав можливість покращити практичні навички та обмінятися досвідом зі здобувачами освіти та колегами.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01