Розпочато співпрацю з Інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
25.07.2024, 13:41
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Розпочато співпрацю з Інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр

    Розпочато співпрацю з Інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр
    img

    Декан Факультету міжнародних відносин провів робочу зустріч з представниками Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр.

    У зустрічі взяли участь засновник Інституту, голова «Ізраїльської медичної місії» Еліезер Фельдман, директорка БФ «Інститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр» Тетяна Грабан та український політолог, політтехнолог доцент кафедри міжнародного та європейського права ФМВ Олексій Якубін.

    Декан факультету Юрій Волошин презентував досягнення й можливості ФМВ, ознайомив з навчальною та науково-дослідною базою факультету. Еліезер Фельдман та Тетяна Грабан розповіли про діяльність Інститу та його місію щодо посилення й популяризації ролі громадянського суспільства в реалізації реформ здійсненні соціальних перетворень в Україні.

    Сторони обговорили питання співпраці у сфері спільних освітньо-наукових проєктів. Зокрема, обговорено можливості співробітництва щодо організації експертних дискусій, конференцій та здійснення спільної дослідницької діяльності. Також йшлося про можливості стажування студентів ФМВ в Інституті розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр.

    За результатами зустрічі сторони домовилися про співпрацю, підписання Меморандуму про співробітництво, що передбачатиме організацію спільних проєктів, що посилять розвиток громадянського суспільства в Україні, волонтерства, зокрема, серед студентства.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01