Освітній марафон для майбутніх абітурієнтів НАУ: Профорієнтація влітку триває
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
9.07.2024, 13:25
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Освітній марафон для майбутніх абітурієнтів НАУ: Профорієнтація влітку триває

    Освітній марафон для майбутніх абітурієнтів НАУ: Профорієнтація влітку триває
    img

    24-27 червня 2024 року Національний авіаційний університет провів серію віртуальних заходів у рамках проєкту «Освітній марафон для майбутніх абітурієнтів». Ця ініціатива підкреслює важливість безперервної освіти для української молоді, навіть у складні часи, задля побудови кращого майбутнього.

    Організатором виступив Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ під керівництвом директора Галини Лазарєвої, заслуженоЇ працівниці освіти України, у співпраці з факультетами університету.

    Програма марафону:

    Спікер – Євген Габрусенко, к.т.н., доцент, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ.

    Лектор розповів, що переважна більшість технології зв’язку та передачі даних є бездротовими, тобто використовують поширення радіохвиль;

    Спікер — Богдан Піонтковський-Вихватень, к.пед.н., психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, магістр психології, груповий психоаналітик, психолог-екофасилітатор.

    До уваги слухачів представлено категорії проблемного поля опису конфліктів, зміст поняття конфлікту у повсякденній свідомості, структурні характеристики конфліктів;

    Спікер — Богдан Піонтковський-Вихватень.

    Лектором розглядається інформація, як зовнішні обставини ситуації сприймаються людиною, на підставі чого здійснюється «визначення ситуації», який процес веде до визначення ситуації як конфліктної;

    Спікер Олександр Дубик, к.т.н., доцент, завідувач кафедри інфраструктури авіаційного транспорту Факультету наземних споруд і аеродромів.

    Лектор розкрив важливу тему і розповів про діяльність кафедр, переваги факультету та про спеціальності, які здобувають студенти на ФНСА НАУ;

    СпікерЄвген Габрусенко, к.т.н., доцент, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій;

    Спікер — Олена Горбачова, екологиня, аспірантка кафедри екології Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій НАУ, співзасновниця консалтингової компанії зі сталого розвитку «17:59», експертка в Національному агентстві оцінювання якості вищої освіти.

    Лекторка розглянула питання викликів сьогодення і розповіла, що може зробити кожен своїми діями, щоб робити світ кращим.

    Модератором заходів виступила Тетяна Петровська, к.пед.н., директорка Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ.

    Технічну підтримку забезпечував Віктор Сімора, а за відеозаписи на YouTube-каналі ННІРО відповідав Богдан Піонтковський-Вихватень.

    Записи лекцій доступні на YouTube-каналі ННІРО НАУ:

    НАУ запрошує майбутніх абітурієнтів приєднатися до університетської спільноти та обрати омріяну спеціальність. Детальнішу інформацію можна знайти на сайті.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01