Нова програма підтримки українських науковців виходить на глобальні ринки
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
24.07.2024, 12:15
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Нова програма підтримки українських науковців виходить на глобальні ринки

    Нова програма підтримки українських науковців виходить на глобальні ринки
    img

    Міністерство освіти і науки України спільно з американським технологічним інкубатором Business Incubators запускають інноваційну програму підтримки українських науковців та розробників.

    Мета програми — допомогти українським інноваціям вийти на глобальні технологічні ринки.

    Учасники програми отримують наступні можливості:

    Програма орієнтована не лише на молодих підприємців, але й на досвідчених науковців та дослідників. Модель бізнес-інкубатора базується на методах, що використовуються в провідних американських університетах, таких як MIT та Стенфорд, для комерціалізації науково-дослідних розробок.

    Для тих, хто має ідею або науково-технологічну розробку і бажає комерціалізувати її, організатори пропонують відвідати вступну лекцію Чарльза Вайтхеда, засновника Business Incubators. Вайтхед — видатний американський інвестиційний банкір, колишній керівник у Citibank та Salomon Brothers, один із засновників програми Cornell Tech та професор Корнельського університету.

    Ця програма є унікальною можливістю для українських науковців та розробників вивести свої інновації на світовий рівень, зберігаючи при цьому українську приналежність технологій та бізнесу.

    Для участі у вступній лекції необхідно зареєструватися за посиланням. Після реєстрації учасники отримають запрошення на захід.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01