Факультет міжнародних відносин налагоджує співпрацю з Університетом штату Флорида
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
1.07.2024, 13:26
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Факультет міжнародних відносин налагоджує співпрацю з Університетом штату Флорида

    Факультет міжнародних відносин  налагоджує співпрацю з Університетом штату Флорида
    img

    Професор кафедри міжнародного та європейського права ФМВ Андрій Пазюк відвідав Університет штату Флорида на запрошення Вілми Фуентес, яка відповідає за налагодження зв’язків між українськими університетами та викладачами університету Флориди.

    Андрій Пазюк зустрівся з деканом Коледжу комунікації та інформації Університету штату Флорида Мішель Казмер. У зустрічі взяли участь:

    Сторони обговорили потенційну співпрацю у сфері досліджень, проведення конференцій та короткострокових сертифікатних програм без отримання наукового ступеня між університетами.

    Професор кафедри міжнародного та європейського права Андрій Пазюк провів зустріч з представниками Служби інформаційних технологій Університету штату Флорида:

    Андрій Пазюк ознайомився з роботою відділу інформаційної безпеки та конфіденційності, що відповідає за захист спільноти та інфраструктури Університету штату Флорида від кібератак.

    Представники Служби інформаційних технологій Університету штату Флорида обговорили з Андрієм Пазюком можливості обміну загальнодоступними протоколами кібербезпеки, які можуть допомогти українцям вдосконалити свою інфраструктуру кібербезпеки. Планується створити віртуальний кампус для українських студентів, щоб вони могли брати участь у навчальній діяльності разом зі студентами Університету штату Флорида.

    Андрій Пазюк ознайомився з роботою Флоридського центру досліджень STEM та CPALMS, унікальної платформи, розробленої LSI для підтримки освіти K-12 у Флориді. Він дізнався про курси та досвід LSI, що може бути використаний для розвитку цифрових навичок українців, які були змушені покинути свої домівки через війну.

    Вілма Фуентес зазначила, що візит професора кафедри міжнародного та європейського права ФМВ Андрія Пазюка надав можливість представникам Університету штату Флорида побачити, як різні підрозділи університету можуть більш тісно співпрацювати один з одним та з українськими науковцями.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01