Дозвілля студентської молоді Юридичного факультету
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
2.07.2024, 14:43
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Дозвілля студентської молоді Юридичного факультету

    Дозвілля студентської молоді Юридичного факультету
    img

    Протягом травня-червня 2024 року здобувачі вищої освіти академічних груп ПР-101Б, ПР-103Б та ПР-301Б Юридичного факультету у супроводі наставників Людмили Шапенко та Ірини Слободської здійснили ряд екскурсій видатними місцями Києва.

    Студенти відвідали один з найвеличніших храмів світу, збудованих у ХІХ ст., — Свято-Володимирський кафедральний патріарший собор м. Києва, де змогли не лише поринули у світ християнського життя, а й зрозуміли важливість духовної культури людини, яка є основою сприйняття морально-етичних норм, формування естетичного світогляду.

    Цікавим для майбутніх юристів стало відвідання «юрти незламності», розміщеної під час російсько-української війни в київському парку Шевченка за ініціативи міжпарламентської групи дружби «Україна-Казахстан» та підтримки казахської діаспори в Україні. У юрті можна як зарядити гаджети під час відключень світла та зігрітися в холодну пору року, так і ближче познайомитися з культурою казахського народу, оглянувши виставку національного одягу та речей побуту.

    Наставниками академічних груп також організовано екскурсію до літературно-меморіального музею-квартири П. Тичини, який уособлює життєвий шлях і творчість відомого українського поета, перекладача, публіциста, громадського та державного діяча. Відвідини музеєфікованого помешкання дозволили відчути багатогранність та глибину особистості Павла Григоровича, а також дізнатися про діяльність української інтелігенції в середині ХХ ст. та її вплив на розвиток тогочасного суспільно-політичного життя України.

    Найбільш натхненним для кожного екскурсанта стало знайомство з творами сучасних художниць Еллен Орро, Ольги Галагуз та Ольги Костюченко під час візиту на виставку «Барви нашої весни». Адже виставка є продовженням авторського проєкту трьох художниць «Наші барви», яка об'єднує любов до рідного краю, краси нашої землі, безмежної величі природи, а також демонструє красу кожної деталі нашого життя.

    Подібні екскурсії сприяють розширенню кругозору студентів, формуванню культурно-естетичних смаків, залученню до світу історичної минувшини.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01