Авіаційний медичний центр НАУ — 11 років успішної праці
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.07.2024, 06:30
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Авіаційний медичний центр НАУ — 11 років успішної праці

    Авіаційний медичний центр НАУ — 11 років успішної праці
    img

    27 липня в Україні відзначається День медичних працівників, встановлений Указом Президента №327/2023 від 13.06.2023 р. Це свято є чудовою нагодою відзначити досягнення Авіаційного медичного центру Національного авіаційного університету, який вже 11 років відіграє ключову роль у медичній сертифікації авіаційного персоналу та охороні здоров’я університетської спільноти.

    АМЦ НАУ — це структура, що поєднує функції сертифікаційно-діагностичного та лікувального закладу Цивільної авіації України. Центр має всі необхідні ліцензії та акредитації, включаючи:

    Ці документи дозволяють центру надавати широкий спектр медичних послуг та проводити спеціалізовані експертні комісії на найвищому рівні.

    За роки своєї діяльності АМЦ НАУ досяг вражаючих результатів:

    Також маркером визнання результативності роботи АМЦ НАУ є факт визнання Керівника закладу Вадима Петліна Національним агентством України з питань державної служби і Державною авіаційною службою України одним з  ТОП-5 лідерів галузі авіаційної медицини із запрошенням до участі в міжнародному семінарі TAIEX з оцінки ризиків психічної та фізичної придатності авіаційного персоналу за фінансування Європейської Комісії, який пройде 16-18 жовтня 2024 року в м.Кишинів (Республіка Молдова).

    АМЦ НАУ продовжує відігравати ключову роль у забезпеченні безпеки польотів через ретельний медичний контроль авіаційного персоналу, а також дбає про здоров'я студентів та працівників університету.

    Ці 11 років успішної роботи є яскравим свідченням професіоналізму та відданості команди центру своїй справі.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01