Зустріч з експертами компанії Jupiter
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
10.06.2024, 10:29
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Зустріч з експертами компанії Jupiter

    Зустріч з експертами компанії Jupiter
    img

    Друзі, перед літнім тайм-аутом, практикою, стажуванням або повноцінною роботою варто встигнути все: і сесію закрити добре, і дипломи захистити, а ще відвідати круту подію у сфері технологій!

    Куди ми вас запрошуємо цього разу? І що точно не можна пропустити?

    11 червня о 15:00 спеціально для студентів та добрих друзів НАУ українська компанія Jupiter, що спеціалізується на розробці БпЛА, проведе лекцію і покаже: як це бути всередині найактуальнішої сфери нашого часу — дроноводстві?

    Тема — вогонь: Зустріч з експертами компанії Jupiter (БпЛА технології). Спікер — справжній гуру! І, до речі, цього разу буде джокер (+ 1 спікер з додатковою темою — але це top secret, варто прийти!). Ця лекція відкриє для вас двері у світ інновацій та сучасних технологій, де ви дізнаєтеся про останні тенденції у сфері БпЛА, від теоретичних основ до практичного застосування.

    Зацікавились?

    Реєструйтесь за посиланням

    P.S. Щодо місця зустрічі — тут будемо flexible, будемо дивитися на кількість реєстрацій (щоб усім бажаючим вистачило місця + «ловити» світло).
    Усім зареєстрованим учасникам повідомимо на пошту щодо місця + нагадаємо, звісно, про саму подію, уважно вказуйте ваш e-mail!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01