Відкриття Української психотерапевтичної ліги
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.06.2024, 08:15
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Відкриття Української психотерапевтичної ліги

    Відкриття Української психотерапевтичної ліги
    img

    Наприкінці травня 2024 року в інформаційному агентстві Укрінформ відбулася прес-конференція з нагоди відкриття громадської організації «Українська психотерапевтична ліга». Спікерами на заході були Блінов Олег — президент УПЛ, доктор психологічних наук, професор, Кудрявцева Христина — віцепрезидентка УПЛ, та Сечейко Олена — голова комітету з етики професійної діяльності та професійного розвитку, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри управління людським фактором ННІНО НАУ,

    Під час прес-конференції спікери анонсували журналістам плани, завдання роботи Ліги та шляхи їх реалізації. Метою діяльності УПЛ було визначено популяризацію професійної розвивальної психотерапії в Україні, підвищення психологічної обізнаності українців, а також забезпечення доступності та полегшення пошуку професійних психологів та психотерапевтів для тих, хто потребує кваліфікованої психологічної допомоги.

    В умовах сьогодення психологічна підтримка є вкрай необхідною, а в часи війни та післявоєнного періоду її значимість в суспільстві лише зростатиме. Тому на пресконференції обговорювалися шляхи забезпечення високої якості професійної підготовки психологів, зокрема необхідність тісної співпраці професійних психологічних спільнот з вищими навчальними закладами.

    Під час заходу було наголошено на важливості налагодження ефективної взаємодії між Українською психотерапевтичною лігою та Національним авіаційним університетом, який є провідним вишем у галузі підготовки фахівців з психології. Співробітництво сприятиме обміну досвідом, впровадженню інноваційних методик навчання та підвищенню якості освіти майбутніх психологів і психотерапевтів.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01