Успішне завершення навчального року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.06.2024, 08:15
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Успішне завершення навчального року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій

    Успішне завершення навчального року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій
    img

    З 10 по 15 червня 2024 року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій відбулися захисти кваліфікаційних робіт та державні екзамени для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Випускники продемонстрували високий рівень знань та професійної підготовки за різними спеціальностями.

    029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

    Здобувачі за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» захищали роботи за двома освітньо-професійними програмами: «Документознавство та інформаційна діяльність» і «Інформаційна аналітика та соціальні комунікації». Екзаменаційну комісію очолила Лариса Левченко, докторка історичних наук, професорка, директорка ЗДАВОВУ.

    Члени комісії:

    Секретарем комісії була Оксана Ількова, старша викладачка кафедри історії та документознавства.

    053 «Психологія».

    Випускники спеціальності 053 «Психологія» презентували свої роботи за програмами «Психологія», «Практична психологія» та «Психологія бізнесу». Головою комісії для напряму «Практична психологія» виступив Олег Кокун,

    доктор психологічних наук, професор, член-кореспондент Національної педагогічної академії України, заступник директора із науково-інноваційної роботи Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України.

    Члени комісії:

    Захисти за напрямами «Психологія» та «Психологія бізнесу» оцінювала комісія на чолі з Галиною Мозговою, докторкою психологічних наук, професоркою, завідувачкою кафедри психосоматики і психологічної реабілітації УДУ імені М. Драгоманова.

    Члени комісії:

    231 «Соціальна робота».

    Здобувачі спеціальності 231 «Соціальна робота» захищали кваліфікаційні роботи перед комісією, яку очолила Наталія Гузій, професорка кафедри теоретичної та консультативної психології Українського державного університету імені М.П.Драгоманова, докторка психологічних наук, професорка.

    Члени комісії:

    035 «Філологія».

    Студенти спеціальності 035 «Філологія» (освітньо-професійна програма «Германські мови та літератури (переклад включно), перша — англійська») склали державний екзамен. Головою комісії була Світлана Криворучко, докторка філологічних наук, професорка, завідувачка кафедри зарубіжної літератури та слов’янських мов імені професора Михайла Гетманця Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди.

    Члени комісії:

    Усі екзаменаційні комісії відзначили високий рівень підготовки випускників та актуальність обраних ними тем досліджень.

    Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій пишається своїми випускниками та бажає їм подальших успіхів у професійній діяльності. Ми запрошуємо наших бакалаврів продовжити навчання в магістратурі та розвивати свої навички на новому рівні.

    Вітаємо всіх випускників з успішним завершенням важливого етапу їхнього життя та бажаємо натхнення для нових звершень!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01