Студенти-дизайнери здобувають практичний досвід на виробництві
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
10.06.2024, 13:46
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Студенти-дизайнери здобувають практичний досвід на виробництві

    Студенти-дизайнери  здобувають практичний досвід на виробництві
    img

    27 травня розпочалася комп’ютерно-дизайнерська виробнича практика для студентів третього курсу спеціальності 022 «Дизайн»  освітньо-професійної програми «Дизайн» Факультету наземних споруд і аеродромів. Студенти разом із гарантом ОПП «Дизайн» кандидаткою архітектури, доценткою кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки Лілією Гнатюк, викладачами-керівниками практики кандидатом технічних наук, доцентом Юрієм Холковським та старшою викладачкою Валентиною Садовою з нетерпінням чекали можливості зустрітися наживо та провести незабутній час на базі практики.

    Цього року кафедра налагодила співпрацю з компанією «ВІЯР», яка надала свої навчальні та виробничі потужності для проведення виробничої практики. Студенти відчули гостинність, долучилися до цінностей компанії та головне — побачили бажання ділитися досвідом і навчати.

    Вітальне слово та завершальну частину зустрічі провела Ольга Мельничук з відділу персоналу. Вона розповіла про історію компанії, її цінності, персонал та клієнтів, а також про потенціал роботодавця для студентів-дизайнерів. Студенти мали змогу поспілкуватися з Катериною, випускницею НАУ, яка пройшла шлях від менеджера до керівника відділу з роботи з іноземними клієнтами. Відбулася цікава дискусія та сесія запитань від студентів, найактивніші отримали подарунки.

    Загальну презентацію, знайомство з торговою маркою «Віяр» та її сервісами провела Ольга Бебешко — керівниця інтернет-маркетингу. Андрій Чередник, менеджер з роботи з дизайнерами, завершив презентацію та провів екскурсію шоурумом. Студенти отримали можливість не тільки дізнатися багато нового про матеріали для виготовлення меблів та численну фурнітуру, а й побачити та відчути різні матеріали та декори.

    Екскурсію виробництвом провів Олександр Шкуренко, продакт-менеджер основного виробництва. Наприкінці зустрічі студентів познайомили з Анастасією Бурдою, яка буде координувати практику. Бажаємо нашим студентам плідної практики!

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01