Налагодження співпраці з Європейською організаціє публічного права
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
24.06.2024, 10:15
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Налагодження співпраці з Європейською організаціє публічного права

    Налагодження співпраці з Європейською організаціє публічного права
    img

    У рамках реалізації Угоди про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Європейською організаціє публічного права (EPLO) відбулася робоча зустріч Голови комісії з реорганізації НАУ, виконувачки обов’язків ректора Ксенії Семенової, проректорки з міжнародного співробітництва і освіти Ірини Зарубінської та декана факультету міжнародних відносин Юрія Волошина з директором Інституту регуляторних інновацій, реалізації та ефективності (IRIDE) Флорентіном Бланком, відповідальною за навчальні питання Лівією Лоренцоні та координатором проєкту «Освіта» Заріною Нурідіновою.

    Інститут регуляторних інновацій, реалізації та ефективності (IRIDE) створено при Європейській організації публічного права з метою залучення найкращих світових практик, проведення тренінгів та підвищення кваліфікації, а також для просування принципів європейського публічного права.

    Під час зустрічі сторони обговорили питання модернізації освітнього процесу. Досягнуто домовленостей щодо організації наукових конференцій, проведення семінарів та майстер-класів. Ці заходи слугуватимуть платформою для обміну результатами досліджень та сприятимуть діалогу між науковцями та практиками.

    Особливу увагу приділено започаткуванню програми подвійних дипломів, яка дасть можливість студентам Національного авіаційного університету після закінчення навчання отримати як диплом НАУ, так і європейського університету.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01