Курси система управління безпекою для керівників авіаційної галузі Азербайджанської Республіки
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.06.2024, 10:35
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Курси система управління безпекою для керівників авіаційної галузі Азербайджанської Республіки

    Курси система управління безпекою для керівників авіаційної галузі  Азербайджанської Республіки
    img

    Інститут ІСАО НАУ провів курси підвищення кваліфікації «Система управління безпекою авіації» для керівного складу хендлінгової організації «VIP Services Group» LLC та аеропортів «Гянджа» і «Закатали» Азербайджанської Республіки. Навчальна програма тривала з 03 по 07 червня 2024 року.

    Курси провів інструктор ІСАО, заступник директора Навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти, доктор економічних наук, член-кореспондент Академії економічних наук України, професор кафедри логістики НАУ Дмитро Бугайко. Особливу увагу було приділено розвитку ефективної взаємодії між аеропортами та хендлінговими організаціями з метою підтримки високого рівня авіаційної безпеки в Азербайджанській Республіці.

    Під час навчального процесу слухачі ознайомилися з найновішими стандартами та рекомендованою практикою у сфері управління безпекою авіації. Вони опанували сучасні методи оцінки ризиків, розробки та впровадження ефективних коригувальних заходів, а також створення системи безперервного моніторингу та аналізу для забезпечення належного рівня безпеки в авіаційній галузі.

    Ці курси є черговим кроком у реалізації багаторічної програми перепідготовки керівних кадрів цивільної авіації Азербайджанської Республіки на базі Інституту ІСАО НАУ. Співпраця між країнами сприяє підвищенню професійного рівня авіаційного персоналу та гармонізації стандартів безпеки відповідно до міжнародних вимог.

    Керівництво Національного авіаційного університету високо цінує довіру з боку азербайджанських партнерів і прагне до подальшого розвитку плідної співпраці в галузі авіаційної освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01