Зустріч студентів-магістрів Юридичного факультету з арбітражним керуючим Олександром Різником
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.05.2024, 16:15
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Зустріч студентів-магістрів Юридичного факультету з арбітражним керуючим Олександром Різником

    Зустріч студентів-магістрів Юридичного факультету з арбітражним керуючим Олександром Різником
    img

    7 травня 2024 року на Юридичному факультеті в межах вивчення навчальної дисципліни «Правове регулювання банкрутства» організовано та проведено для здобувачів магістерського рівня вищої освіти гостьову лекцію Олександра Різника, арбітражного керуючого та адвоката на тему «Актуальні питання провадження у справах про банкрутство».

    Модератором зустрічі виступила завідувачка кафедри господарського, повітряного та космічного права Любов Нецька.

    Посилаючись на власний досвід та судову практику, Олександр Юрійович пояснив значення та наслідки  банкрутства для юридичних і фізичних осіб, окремо зупинився на особливостях санації та ліквідації боржника, укладення мирової угоди під час провадження у справах про банкрутство. Цікаво і доступно лектор розкрив питання правового статусу арбітражного керуючого, відбору арбітражного керуючого із застосуванням Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи і призначення судом, вимоги для його участі у справах щодо окремих видів боржників.

    Практичні аспекти діяльності арбітражного керуючого, різносторонні знання та вміння представників цієї незалежної правничої професії, їхня співпраця з іншими фахівцями та кредиторами у межах провадження у справах про банкрутство викликали жвавий інтерес у здобувачів вищої юридичної освіти. Запрошений гість надав відповіді на ряд запитань, пов’язаних із застосуванням норм чинного Кодексу України з процедур банкрутства та охоче погодився на подальшу співпрацю і нові зустрічі.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01