Повертаємо життя в лабораторію НАУ за підтримки ПРОГРЕСТЕХ-УКРАЇНА
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.05.2024, 18:30
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Повертаємо життя в лабораторію НАУ за підтримки ПРОГРЕСТЕХ-УКРАЇНА

    Повертаємо життя в лабораторію НАУ за підтримки ПРОГРЕСТЕХ-УКРАЇНА
    img

    На кафедрі конструкції літальних апаратів Аерокосмічного факультету розпочалися ремонтні роботи в науково-дослідній лабораторії. Ця ініціатива має на меті забезпечити студентів сучасною практичною базою для навчальної та наукової діяльності.

    Зусилля кафедри та значна підтримка провідної авіаційної інжинірингової компанії «Прогрестех-Україна»  спрямовані на оновлення та ремонт обладнання, яке буде використане у підготовці авіаційних фахівців. Цей крок підкреслює важливість практичної складової у навчанні майбутніх спеціалістів у цій галузі.

    Після завершення ремонтних робіт лабораторія перетвориться на потужний центр практичного навчання та наукових досліджень. Тут студенти матимуть змогу не лише опановувати сучасні технології конструювання літальних апаратів, але й розробляти інноваційне обладнання та проводити наукові дослідження. Такий комплексний підхід сприятиме підвищенню якості освіти та розвитку авіаційної галузі в цілому

    Ця ініціатива є яскравим прикладом того, як ефективна співпраця між освітніми установами та роботодавцями може відкривати нові горизонти для майбутніх фахівців. Завдяки оновленій лабораторії студенти НАУ отримають унікальну можливість здобути практичні навички, що відповідають вимогам сучасного ринку праці, та долучитися до передових наукових розробок.

    Більше про життя лабораторії ви можете дізнатися на сторінці в Instagram.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01