Онлайн-лекція з експертом з технологій штучного інтелекту
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
3.05.2024, 14:01
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Онлайн-лекція з експертом з технологій штучного інтелекту

    Онлайн-лекція з експертом з технологій штучного інтелекту
    img

    6 травня о 20:00 відбудеться онлайн-лекція доцента і директора магістерської програми зі штучного інтелекту в Наньянському технологічному університеті (Сінгапур) Dr. Adams Wai-Kin Kong на тему «Ризики та проблеми безпеки в глибинних мережах» («Risk and Safety Concerns in Deep Networks»).

    На початку лекції Dr. Adams Wai-Kin Kong представить загальну інформацію про хакерські атаки, включно з атаками «чорного» та «білого ящиків», а також методи ідентифікації, зокрема інтегровані градієнти. Далі доповідач розповість, як використовувати методи атрибуції, зокрема інтегровані градієнти, які спочатку були розроблені для пояснення глибинних моделей, а також для вивчення ризиків передавання атак. Так само, як і вихідні дані глибинних мереж, атрибуції можуть бути об'єктом маніпуляцій з боку зловмисників. У другій частині лекції буде розглянуто, як захистити дані атрибуції від атак.

    Для реєстрації перейдіть на сайт та зареєструйтесь в системі щоб подати заявку.

    Не проґавте унікальну можливість дізнатися більше про ризики та безпеку глибинних мереж від провідного експерта в галузі штучного інтелекту!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01