GlobalLogic запускає AI Marathon для студентів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.05.2024, 18:02
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    GlobalLogic запускає AI Marathon для студентів

    GlobalLogic запускає AI Marathon для студентів
    img

    Компанія GlobalLogic, лідер у сфері розробки цифрових продуктів, запускає безкоштовну ініціативу для студентів AI Marathon від GlobalLogic Education. Ця подія триватиме з 28 травня по 6 червня 2024 року та відкриє учасникам світ штучного інтелекту та його застосувань в ІТ-індустрії.

    AI Marathon — це серія онлайн-вебінарів, присвячених різним аспектам штучного інтелекту. Під час марафону студенти дізнаються про минуле, теперішнє та майбутнє ШІ, можливості його застосування в ІТ-професіях, зокрема в автомобільній галузі. Також учасники навчаться створювати детектори об’єктів на основі ШІ для безпілотних автомобілів та власних чат-ботів. Крім того, будуть розглянуті правила етичного використання штучного інтелекту.

    Вебінари марафону проводитимуться англійською мовою провідними фахівцями GlobalLogic та гостьовими експертами з ІТ-індустрії. Учасники зможуть поставити запитання та отримати практичні поради від досвідчених професіоналів.

    Реєстрація на AI Marathon від GlobalLogic Education вже відкрита. Студенти можуть знайти детальну інформацію про програму, спікерів, розклад та зареєструватися за посиланням.

    Ця ініціатива є яскравим прикладом того, як провідні технологічні компанії сприяють розвитку майбутніх фахівців, ділячись своїми знаннями та досвідом. AI Marathon стане чудовою нагодою для студентів зануритися у світ штучного інтелекту та зробити перший крок до успішної кар’єри в цій галузі.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01