Зустріч фахівців Інституту IКAO зі студентами-правниками
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
2.04.2024, 18:40
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Зустріч фахівців Інституту IКAO зі студентами-правниками

    Зустріч фахівців Інституту IКAO зі студентами-правниками
    img

    25 березня 2024 року на Юридичному факультеті для студентів 4-го курсу спеціальності 081 «Право» відбувся тематичний захід на тему «Управлінсько-обслуговуюча діяльність Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) імені Ігоря Сікорського».

    На запрошення завідувачки кафедри господарського, повітряного та космічного права Любові Нецької спікерами заходу виступили директор Інституту ІКАО НАУ Олег Петровський та його заступниця Марина Петрущенко.

    Директор Інституту ІКАО Олег Петровський, який у довоєнний час обіймав посаду заступника Генерального директора аеропорту «Київ» (Жуляни), розкрив питання управління в цивільній авіації загалом та питання управління міжнародним аеропортом, державно-приватного партнерства, правових засад діяльності КП МА «Київ» (Жуляни). Він також окреслив нові напрямки в управлінні міжнародним аеропортом та виклики післявоєнного періоду.

    Марина Петрущенко, яка у довоєнний час очолювала відділ організації пасажирських перевезень компанії ТОВ «МАСТЕР-АВІА», що обслуговувала аеропорт «Київ» (Жуляни), ознайомила здобувачів вищої освіти з особливостями діяльності аеропортів та їх обслуговування, системою дозволів, вимогами до авіаційної безпеки, сертифікацією авіакомпаній та стажуванням їхніх працівників. Крім того, вона приділила увагу договірній роботі, пов’язаній з перевезенням пасажирів, багажу та вантажів. У своїй доповіді спікерка висвітлила роль та значення основних актів ІКАО для організації й здійснення авіаційної діяльності.

    Отримана студентами інформація викликала низку запитань до запрошених гостей, на основні з яких було надано вичерпні відповіді.

    Оскільки в межах відведеного часу окреслити всі правові аспекти діяльності міжнародного аеропорту неможливо, сторони домовилися про подальші зустрічі та плідну співпрацю задля забезпечення безпеки авіаційних перевезень у післявоєнний період.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01