Онлайн-лекція «Захист патентів» від експерта Олександра Ахієзера
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.04.2024, 17:05
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Онлайн-лекція «Захист патентів» від експерта Олександра Ахієзера

    Онлайн-лекція «Захист патентів» від експерта Олександра Ахієзера
    img

    23 квітня о 19:00 маємо унікальну можливість дізнатися про стратегічне використання патентів з лекції провідного фахівця в галузі патентного права Олександра Ахієзера.

    Олександр Ахієзер — партнер відомої бостонської юридичної фірми Foley Hoag LLP, зареєстрований патентний повірений США та доктор юридичних наук. Він входить до рейтингу «Найкращих адвокатів Америки» в сфері патентного права за 2023 рік. Його різнобічна практика охоплює комерціалізацію технологій, управління патентними портфелями, злиття та поглинання компаній, а також консультування з питань порушень патентів.

    У лекції «Захист патентів» лектор розкриє секрети ефективного патентного захисту. Ви дізнаєтесь про стратегічне використання патентів для зміцнення ринкових позицій, структуру патентних претензій, типи порушень та потенційні засоби захисту від звинувачень у порушенні прав. Ця лекція стане путівником для тих, хто прагне максимізувати цінність своїх інновацій та уникнути юридичних ризиків.

    Приєднуйтесь до онлайн-заходу й отримайте безцінні знання від людини, яка поєднує глибоку наукову експертизу та багаторічний досвід патентної практики.

    Для реєстрації перейдіть на сайт та зареєструйтесь в системі щоб подати заявку.

    Не проґавте цієї можливості від Олександра Ахієзера — фахівця світового рівня, який пройшов шлях від теоретичної фізики до патентного права через Харківський університет, МІТ та Школу права Саффолка.

    Налаштуйтесь на продуктивну лекцію!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01