Обмін досвідом у рамках партнерських відносин із Державним податковим університетом у м. Ірпінь
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
1.04.2024, 19:12
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Обмін досвідом у рамках партнерських відносин із Державним податковим університетом у м. Ірпінь

    Обмін досвідом у рамках партнерських відносин із Державним податковим університетом у м. Ірпінь
    img

    21 березня 2024 року відбувся методичний семінар на тему «Сучасні вимоги до освітнього процесу в закладі вищої освіти» на базі Юридичного факультету Державного податкового університету в м. Ірпінь. Захід проведено в рамках співпраці між Національним авіаційним університетом та Державним податковим університетом згідно з чинною Угодою про співпрацю.

    Участь у науковому заході взяли представники провідних закладів вищої освіти, зокрема Національного авіаційного університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Київського національного університету будівництва і архітектури.

    Від Юридичного факультету НАУ з доповіддю «Проблеми організації роботи із здобувачами вищої освіти» виступила завідувачка кафедри господарського, повітряного та космічного права Любов Нецька.

    Науково-педагогічні працівники обговорили актуальні проблеми адаптації освітнього процесу в умовах воєнного стану, організації індивідуальної роботи зі здобувачами вищої освіти, використання штучного інтелекту та інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі. Зокрема, доповідачами були Оксана Кузьменко, Ірина Похиленко, Богдан Щербина, Любов Нецька, Лариса Мілімко, Євген Колосовський та інші.

    Обмінявшись досвідом та отримавши нові методичні знання, науково-педагогічні працівники Юридичного факультету НАУ зможуть апробувати і застосувати їх у навчальному процесі для підвищення його якості.

    Висловлюємо вдячність організаторам заходу за можливість плідної співпраці та розвитку партнерських відносин між закладами вищої освіти.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01