Визначення індивідуальних освітніх траєкторій студентами Факультету наземних споруд і аеродромів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.02.2024, 16:19
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Визначення індивідуальних освітніх траєкторій студентами Факультету наземних споруд і аеродромів

    Визначення індивідуальних освітніх траєкторій студентами Факультету наземних споруд і аеродромів
    img

    В Україні активно розвивається законодавча база для створення індустріальних парків. Вони прийматимуть компанії, що переїжджають із зон бойових дій у безпечніші регіони. У працевлаштуванні будуть зацікавлені не лише місцеві громади, а й внутрішньо переміщені особи та ті, хто повертатиметься з-за кордону після евакуації. 

    У Київській області заплановано будівництво великого екоіндустріального парку BuchaTechnoGarden площею майже 3,5 тис. га.  для розбудови  авіаційного — аеропорт «Антонов», транспортно-логістичного, виробнично-складського, медичного, IT, науково-навчального та оздоровчо-рекреаційного кластерів.

    На запрошення Бучанської агенції сталого розвитку до формування інноваційних концепцій BuchaTechnoGarden залучено студентів та викладачів Національного авіаційного університету. Під час зустрічі обговорено загальну візію проєкту з урахуванням рекомендацій головного архітектора  Бучанської громади Вадима Наумова.

    Студенти-архітектори ФНСА на чолі з в. о. декана Октябриною Чемакіною та викладачами кафедри архітектури та просторового планування провели тижневий партисипативний воркшоп над проєктом Демоекосистеми індустріального парку.

    Основним завданням стало розроблення інформаційно-логічних блок-схем  потреб  міської адміністрації, бізнесу та жителів Бучанської громади, аналіз переваг та недоліків наявних локацій для архітектурно-просторового проектування, архітектурна візуалізація типів будівель і споруд всіх кластерів BTG.

    Результатом стала інформаційно-логічна платформа для аналізу території, формування візії, визначення стратегії та концепції архітектурно-просторового розвитку проєкту.

    Воркшоп дав студентам  визначилися з напрямами індивідуальних освітніх траєкторій, що дасть їм змогу збільшення професійного потенціалу і кар’єрного зростання.

    Висловлюємо подяку науковцям кафедри архітектури ФНСА, Октябрині Чемакіній, Наталії Авдєєвій, Олександру Крижанівському, Олександру Хлюпіну та Владиславу Нещадиму за їхню цінну роль у розвитку цього проєкту.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01