Викладачі та студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь в панельній дискусії «Україна та Азія: стратегічні виміри партнерства»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.02.2024, 15:24
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Викладачі та студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь в панельній дискусії «Україна та Азія: стратегічні виміри партнерства»

    Викладачі та студенти  Факультету міжнародних відносин взяли участь в панельній дискусії «Україна та Азія: стратегічні виміри партнерства»
    img

    Викладачі та студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь в панельній дискусії «Україна та Азія: стратегічні виміри партнерства». Організатори заходу –  Факультет міжнародних відносин та Міжнародний благодійний Фонд Громадської Дипломатії.

    Професор кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій ФМВ Максим Ялі  виступив з доповіддю «Україно-іранські відносини: від втрачених можливостей партнерства до геополітичного протистояння».

    Доцент кафедри соціології та політичних наук ФМВ Валентин Гладких презентував доповідь «Можливість використання Україною досвіду повоєнного відновлення далекосхідних країн».

    Також спікерами на панельній дискусії виступили:

    Учасники обговорили:

    Проведення подібних заходів у співпраці з Міжнародним благодійним Фондом Громадської Дипломатії дозволяє формувати інформаційні майданчики для обміну експертними думками та підвищувати рівень знань студентів факультету щодо актуальної проблематики міжнародних відносин.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01