Студенти Факультету наземних споруд і аеродромів опановують сучасні зварювальні технології в українському філіалі Fronius
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.02.2024, 16:00
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Студенти Факультету наземних споруд і аеродромів опановують сучасні зварювальні технології в українському філіалі Fronius

    Студенти Факультету наземних споруд і аеродромів опановують сучасні зварювальні технології в українському філіалі  Fronius
    img

    Кафедра комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФНСА продовжує впроваджувати передові підходи до навчання студентів.

    13 лютого 2024 року завідувач кафедри професор Антон Махінько, гаранти освітніх програм — професор Олександр Лапенко, доцент Олександр Горб, доцентка Наталія Костира, профільні викладачі та студенти провели мотиваційну зустріч і практичний workshop в  українському філіалі міжнародної технологічної корпорації Fronius. Керівник відділу Tech Support National IWE Віктор Слюта розповів про історію компанії, її основні напрями діяльності та перспективні дослідження в сфері інноваційних технологій.

    Далі відбувся практичний воркшоп, на якому студенти дізналися про технології роботизованих систем, побачили на власні очі процеси ручного дугового та автоматизованого зварювання, а також самі спробували свої сили.

    Для освітніх потреб компанією реалізовано технологію мобільного навчання в додатку Welducation Basic, яку з задоволенням протестують наші студенти під час навчання за індивідуальною освітньою траєкторією. Практичний воркшоп дозволив студентам поглибити теоретичні знання та закріпити важливі фахові компетентності ОПП 192 «Промислове і цивільне будівництво».

    Викладачі кафедри КТБтаРА та студенти щиро вдячні представникам компанії Fronius за цікаву і професійно організовану співпрацю, надані навчальні матеріали та подарунки! Хочемо побажати компанії процвітання та сподіваємося на подальшу співпрацю!

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01