Всесвітній День архітектора та архітектури на Факультеті наземних споруд і аеродромів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.10.2024, 16:37
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Всесвітній День архітектора та архітектури на Факультеті наземних споруд і аеродромів

    Всесвітній День архітектора та архітектури на Факультеті наземних споруд і аеродромів
    img

    Архітектура — це мистецтво та наука проєктування будівель, структур і простору, які формують наше довкілля. У перший понеділок жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній День архітектора та архітектури — свято, яке вшановує професію архітектора та її неоціненний внесок у розвиток цивілізації.

    Цьогорічна тема Всесвітнього Дня архітектури — «Розширення можливостей наступного покоління у партисипативному міському дизайні» — є закликом до молодих архітекторів взяти ініціативу та вести професію у майбутнє. Цей день підкреслює важливу роль молодих фахівців та визнає їхній значний внесок у створення інклюзивних міських середовищ, що сприяють сталому розвитку та стійкості.

    «Сьогодні цей день має особливий зміст — відбудова після війни є символом нашої незламності та віри в краще майбутнє. Архітектура не лише створює стіни, а й лікує рани міст, повертаючи життя туди, де була руйнація», — підкреслив Віталій Молочко, President у Ukraine International Institute of Restoration, стейкхолдер ФНСА.

    День архітектури стає днем презентації нових архітектурних проєктів, відкриття виставок та семінарів на тему сучасних тенденцій у містобудуванні, лекцій та обговорення нових викликів і випробувань архітекторів.

    За ініціативи заступниці декана, кандидатки архітектури Октябрини Чемакіної, колектив студентів і викладачів Факультету наземних споруд і аеродромів відзначив своє професійне свято наступним чином:

    Для отримання додаткової інформації запрошуємо відвідати:

    Реєстрацію вже розпочато.

    Завантажити конкурсне завдання.

    Приєднатись до спільноти в Telegram.

    Беріть участь в ASC 2025 та змагайтеся з іншими студентами з усього світу! Цей конкурс — чудова можливість отримати професійний досвід та визнати важливість сталого розвитку в сучасному будівництві.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01