Студенти Факультету міжнародних відносин зустрілись з президентом Університету Тойо
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.10.2024, 16:13
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Студенти Факультету міжнародних відносин зустрілись з президентом Університету Тойо

    Студенти Факультету міжнародних відносин зустрілись з президентом Університету Тойо
    img

    Студенти Факультету міжнародних відносин, які зараз навчаються за програмою обміну в Університеті Тойо (Японія), зустрілися з президенткою університету, професоркою Ецуко Ягучі.

    Студенти висловили щиру подяку професорці Ягучі за унікальну можливість відчути тонкощі всіх аспектів японського життя та за підтримку українських студентів, що вчаться в японському університеті.

    Професорка Ецуко Ягучі запевнила, що Університет Тойо готовий продовжувати надавати повну підтримку та всі необхідні ресурси під час перебування студентів ФМВ у Токіо.

    Ця зустріч підкреслила готовність японської сторони продовжувати посилювати взаємну співпрацю, що виражається в готовності приймати студентів Національного авіаційного університету.

    Завдяки підписаній Угоді про співпрацю Національного авіаційного університету з Університетом Тойо (Японія) студенти Факультету міжнародних відносин мають можливість навчатися в Університету Тойо (Японія) упродовж семестру. Студенти ФМВ відвідують академічні курси за звичайним навчальним планом та пройдуть курси японської мови та культури за програмою Toyo NEST.

    Згідно з домовленостями університет Японії покриває витрати студентів, зокрема, авіабілети до Японії та плату за проживання і харчування в кампусі університету, вони також будуть отримувати якісне медичне обслуговування.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01