На Факультеті міжнародних відносин проведено англомовну лекцію для магістрів та аспірантів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.10.2024, 16:03
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    На Факультеті міжнародних відносин проведено англомовну лекцію для магістрів та аспірантів

    На Факультеті міжнародних відносин проведено англомовну лекцію для магістрів та аспірантів
    img

    На Факультеті міжнародних відносин відбулась лекція-дискусія для студентів магістратури та аспірантів.Організаторка та презентаторка заходу – професорка кафедри іноземних мов та перекладу Наталія Василишина.

    Англомовна лекція-дискусія «Research Methods and Tools Applied in Modern University Surveys»/«Застосування наукових методів у сучасних дослідженнях університетів» передбачала дві частини — shop. Мета заходу полягала у вивченні та активному обговоренні-дискусії сукупності дослідницьких порад, звернень, настанов та рекомендацій щодо застосування дослідницької методології, які стануть корисними для майбутніх досліджень студентів ФМВ з окремих дисциплінарних проблем.

    Лекторка розповіла про спільні риси наукових праць, такі як технічні вимоги, вимоги до змісту, наприклад, постановка проблеми, процедура збору даних, огляд матеріалів, результати, збір висновків, формулювання висновку, посилання на вивчене, оформлення списку використаних джерел, а також методологічні основи. Активну участь в обговореннях та залученні студентів до дискусії взяла старший викладач кафедри іноземних мов та перекладу ФМВ Валентина Гундарєва, що дало змогу розкрити наукові питання з перспективи викладача та здобувача вищої освіти.

    Учасники заходу навели приклади своїх наукових праць та надали поради зі свого наукового дослідницького досвіду за період навчання на Факультеті міжнародних відносин. Зокрема, обговорили з якими вимогами стикнулися при написанні дисертації, статті в закордонних та вітчизняних журналах, статті в Scopus або Web of Science Indexation, тез конференцій та колективних монографій.

    Проведений захід створив позитивну іншомовну комунікативну науково спрямовану атмосферу, був надзвичайно інформативним та корисним для студентів ФМВ, водночас поєднавши використання студентами ФМВ академічної англійської мови й формування у них технік активного англомовного спілкування та вмінь критично мислити для побудови міцних і продуктивних професійних зв'язків у своїй майбутній науковій діяльності.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01