Круглий стіл «Жовтень — місяць кібербезпеки»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.10.2024, 15:08
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Круглий стіл «Жовтень — місяць кібербезпеки»

    Круглий стіл «Жовтень — місяць кібербезпеки»
    img

    Кафедра бізнес-аналітики та цифрової економіки Факультету економіки та бізнес-комунікацій запрошує науковців, освітянську та бізнес-спільноти на круглий стіл «Жовтень — місяць кібербезпеки».

    Захід відбудеться 22 жовтня з 13:30 до 15:00 в аудиторії 2.403. Для учасників, які не зможуть бути присутніми особисто, передбачена можливість дистанційного приєднання за посиланням.

    На круглому столі будуть обговорюватися актуальні питання кібербезпеки, зокрема: важливість кібербезпеки, принципи побудови стійкої системи захисту, безпека даних на особистих пристроях та кібербезпека у соціальних мережах. Робочими мовами заходу будуть українська та англійська.

    Участь у круглому столі безкоштовна. Учасники можуть обрати форму участі: виступ, участь в обговоренні або участь з подальшою публікацією тез доповіді в Збірнику матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення» (електронне видання).

    Проєктною менеджеркою та модераторкою заходу виступить Віра Кудлай, доцентка кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки. За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою: vira.kudlai@npp.nau.edu.ua

    Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до важливої дискусії про кібербезпеку та обмінятися досвідом у цій критично важливій сфері. Ваша участь сприятиме поглибленню розуміння сучасних викликів та інноваційних рішень у галузі кібербезпеки.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01