Інститут ІСАО провів стратегічний курс з оцінки авіаційних ризиків для провідних українських авіакомпаній
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.10.2024, 16:01
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Інститут ІСАО провів стратегічний курс з оцінки авіаційних ризиків для провідних українських авіакомпаній

    Інститут ІСАО провів стратегічний курс з оцінки авіаційних ризиків для провідних українських авіакомпаній
    img

    З 8 по 10 жовтня 2024 року Інститут ІСАО Національного авіаційного університету успішно провів спеціалізований курс «Методики оцінки загроз та ризиків цивільної авіації». Учасниками курсу стали керівники двох провідних українських авіакомпаній — «Українські вертольоти» та УРГА.

    Курс провів Дмитро Бугайко — визнаний експерт у галузі авіації, інструктор ІСАО, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти. Професор Бугайко є доктором економічних наук, членом-кореспондентом Академії економічних наук та Транспортної академії України, що підкреслює високий рівень експертизи, наданої учасникам.

    Програма курсу була зосереджена на поглибленні знань щодо Стандартів та Рекомендованої практики (SARPS) ІСАО, з особливим акцентом на впровадження проактивного управління ризиками в авіакомпаніях України. Цей аспект набуває критичного значення для «Українських вертольотів» та УРГА, які, незважаючи на закриття повітряного простору України, продовжують виконувати важливі операції в різних регіонах світу, зокрема, беручи участь у гуманітарних програмах Організації Об’єднаних Націй.

    Учасники курсу високо оцінили якість та практичну цінність отриманих знань, що відобразилося у їхніх позитивних відгуках. Це свідчить про актуальність та ефективність навчальної програми в контексті сучасних викликів авіаційної галузі.

    Олег Петровський, директор Інституту ІСАО НАУ, Заслужений працівник транспорту України та кандидат економічних наук, у своєму зверненні до слухачів підкреслив стратегічну важливість цього курсу. Він наголосив, що це навчання є важливим кроком у реалізації програми підвищення кваліфікації авіаційних фахівців України, що набуває особливої актуальності для підтримання належного рівня безпеки авіації країни в умовах воєнного стану.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01