В НАУ пройшов майстер-клас від експертки Офісу Ради Європи в Україні
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.03.2023, 08:02
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В НАУ пройшов майстер-клас від експертки Офісу Ради Європи в Україні

    В НАУ пройшов майстер-клас від експертки Офісу Ради Європи в Україні
    img

    14 березня 1023 року для студентів-першокурсників Юридичного факультету консультантка заступниці голови комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, експертка Офісу Ради Європи в Україні, випускниця Юридичного інституту НАУ 2013 року Олександра Голуб провела майстер-клас «Робота юристів у Верховній Раді України. Як працює парламент».

    Випускниця поділилася з присутніми власним досвідом роботи у Верховній Раді України. Предметом обговорення були різні види діяльності юристів у ВРУ, що допомогло присутнім зазирнути за лаштунки юридичної професії у законодавчому органі державної влади. Під час зустрічі Олександра Голуб неодноразово наголошувала, що майбутнім правникам, в першу чергу, слід розібратися із своєю мотивацією та обов’язково під час навчання брати участь у різних університетських активностях, зокрема, судових дебатах, правничих школах, конкурсах, роботі юридичної клініки тощо. Важливо також, на думку експертки, вивчати мови і вже з першого курсу розвивати своє критичне мислення, опановувати ази ораторського мистецтва і постійно працювати над вмінням себе презентувати.

    Олександра Голуб висловила вдячність за надану можливість бути корисною для своєї alma mater, зауваживши, що співпраця університету з випускниками взаємовигідна та сприяє створенню середовища однодумців, які спільно зможуть вирішити цілий ряд проблем, пов’язаних із підготовкою конкурентоздатних фахівців у сфері права. Результатом такої взаємодії є також перспективи появи нових освітніх ініціатив та їх реалізація.

    На завершення Олександра відповіла на питання студентів і надала власні пропозиції щодо покращення якості практичної підготовки юристів.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01