НАУ та China-CEEC Innovation Cooperation Research Center розпочали спільні наукові проєкти
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
31.03.2023, 13:52
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ та China-CEEC Innovation Cooperation Research Center розпочали спільні наукові проєкти

    НАУ та China-CEEC Innovation Cooperation Research Center розпочали спільні наукові проєкти
    img

    Національний авіаційний університет (НАУ) та Innovation Cooperation Research Center (Китай) розробили та підготували проєкти щодо спільної науково-дослідної співпраці, частина з яких вже успішно пройшла перший етап реалізації.

    Наукові проєкти були розроблені спільно командою експертів НАУ та Innovation Cooperation Research Center. Перший етап передбачав підготовку необхідної документації, а також узгодження плану робіт та умов співпраці між учасниками.

    Дослідницький центр, який функціонує при Ningbo University of Technology є платформою для просування інноваційного співробітництва та втілення напрацьованих досягнень.

    Головною метою спільних проєктів є розробка нових технологій та інноваційних рішень, які надалі можуть бути застосовані в різних галузях.

    Подібне співробітництво дасть можливість надавати послуги взаємного обміну в галузі спільних фундаментальних досліджень, напрацювань у сфері прикладних технологій, розвитку наукових парків, університетів і науково-технічного партнерства.

    Ректор НАУ Максим Луцький та керівництво Innovation Cooperation Research Center під час зустрічі, яка відбулась сьогодні в рамках робочого візиту до КНР, висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю та успішну реалізацію спільних проєктів, підкресливши значущість міжнародного співробітництва в науці та технологіях для подальшого розвитку освітніх та наукових галузей.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01