Команда НАУ вперше взяла участь у національних CTF змаганнях
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.03.2023, 11:15
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Команда НАУ вперше взяла участь у національних CTF змаганнях

    Команда НАУ вперше взяла участь у національних CTF змаганнях
    img

    Нещодавно Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України було проведено всеукраїнські змагання з кібербезпеки «UA30CTF» для студентів за підтримки проєкту EU4DigitalUA, що фінансується ЄС.

    У змаганні взяли участь 156 студентів із 22 закладів вищої освіти України.

    Цьогоріч, за ініціативи декана ФКНТ Сергія Гнатюка, у цих змаганнях вперше взяла участь команда Національного авіаційного університету CyberNAU, що об'єднала здобувачів вищої освіти різних факультетів: Алла Пінчук (кафедра телекомунікаційних та радіоелектронних систем, ФАЕТ), Богдан Горбаха (НДЛ протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі, ФКНТ), Олег Колодяжний (кафедра комп'ютеризованих систем захисту інформації, ФКПІ) та Михайло Кондратюк (кафедра комп'ютеризованих систем захисту інформації , ФКПІ).

    Змагання проходили у форматі #Jeopardy CTF - протягом шести годин команди вирішували 25 завдань як на логіку, так і на пошук та експлуатацію вразливостей, у поєднанні з вирішенням цікавих логічних завдань.

    Попри те, що наша команда цього разу не посіла призового місця, учасники отримали неоціненний досвід та вже готуються до майбутніх перемог!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01