Дні науки для учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.12.2023, 18:57
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Дні науки для учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів

    Дні науки для учнів закладів загальної середньої освіти  і студентів коледжів
    img

     

    В НАУ відбулися Дні науки для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів Києва і Київської області.

    Організаторами заходу виступили Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом аеронавігації, електроніки та телекомунікацій.

    В перший день, 8 грудня – засідання наукової школи з теми «Основи радіоелектронної боротьби». Заняття провів доцент Євген Габрусенко, к.т.н., координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ НАУ, якій  ґрунтовно і цікаво розкрив теоретичні питання та практичні дослідження: «Вплив радіозавад на якість функціонування передавальних та приймальних пристроїв»; «Визначення порогу сприйнятливості радіоелектронних систем до завад»; «Аналіз поширення радіохвиль та визначення інтенсивності сигналу і завади»; «Прогнозування зон досяжності зв’язку»; «Визначення відстані радіоперехоплення».

    Другий день, 11 грудня, був присвячений засіданню наукової школи з теми «Лабораторні дослідження спроможностей стільникових мереж 4G/5G на основі відкритих рішень». Спікером виступила Алла Пінчук, інженер кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ НАУ. Пані Алла розповідала про такі актуальні питання як «Еволюція стільникових мереж зв’язку»; «Мережі 5G: переваги та перспективи розгортання в Україні»; «Що таке open-source проєкти?; «Розгортання, тестування та результати мереж четвертого та п’ятого поколінь на основі відкритих рішень».

    Більш детальна інформація за посиланнями:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZIde9HsUY3Y&t=1880s

    https://www.youtube.com/watch?v=I5nNgIU4p9o

    http://iro.nau.edu.ua/

     

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01