У НАУ продовжується профорієнтаційна робота
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
16.09.2022, 08:00
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    У НАУ продовжується профорієнтаційна робота

    У НАУ продовжується профорієнтаційна робота
    img

    Науково-педагогічний склад Національного авіаційного університету продовжує тісно співпрацювати з закладами загальної середньої освіти і організовують для майбутніх абітурієнтів інформаційно-профорієнтаційні заходи.

    Так, 12 вересня представники НАУ зустрілися із педагогічним колективом спеціалізованої школи № 131 Святошинського району м. Києва, який очолює директор Валентина Бойкова. В своєму вступному слові директор підкреслила важливість співпраці школи з провідних авіаційних закладів вищої освіти.

    Директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти (ННІРО) НАУ, кандидат педагогічних наук Тетяна Петровська розповіла про освітні, наукові та профорієнтаційні заходи університету, запросила учнів старших класів школи на курси з підготовки до ЗНО та вступу до університету.

    Також, перед учителями школи виступили представники Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій (ФАЕТ) НАУ:
    - Денис Бахтіяров, заступник декана факультету, кандидат технічних наук, доцент кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем. Він ознайомив присутніх з діяльністю та основними напрямками роботи факультету.
    - Євген Габрусенко, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ, кандидат технічних наук. Він представив спецкурси для юних дослідників: «Основи радіомоніторингу, радіорозвідки та інформаційної безпеки»; «Основи телекомунікаційних та радіоелектронних систем»; «Системи управління та робототехніка».

    Такі заходи сприяють залученню учнів до науково-дослідницької діяльності спільно із науковцями та учителями, а також допомагають молоді у виборі майбутньої професії.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01