НАУвці серед переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
13.06.2022, 13:43
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУвці серед переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

    НАУвці серед переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт
    img

    02 червня у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся Міжнародний конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами)».

    На конкурс було подано 48 робіт з 11 українських та закордонних закладів вищої освіти.

    Враховуючи різноплановість розглянутих питань, залежно від профілю закладу освіти та за узгодженою домовленістю з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, студентські наукові роботи приймались за трьома виділеними узагальненими науковими напрямками відповідно до паспорту спеціальності «Транспортні технології».

    Студенти кафедри організації авіаційних перевезень Факультету транспорту, менеджменту і логістики (ФТМЛ) Національного авіаційного університету посіли перші місця за всіма науковими напрямками, а саме:
    - за напрямом «Вантажний транспорт» Дипломи І ступеня отримали студенти Нікіта Куно, Анастасія Зелюк та Jie Huang. Ними було презентовано дослідження на тему «Estimation method for the efficiency of the airline’s fleet management»;
    - за напрямом «Пасажирський транспорт» Дипломами ІІ ступеня нагороджено студентів Марину Болдирєву, Андрія Гомму та Іванну Вітер за дослідження на тему «Ecological innovations in the air transport»;
    - за напрямом «Транспортна і складська логістика» конкурсна комісія вручила Дипломи ІІІ ступеня студентам Єлизаветі Педь, Єлизаветі Аблаєвій та Nassita Hannan. Студенти презентували дослідження на тему «Using the concept of “consolidation of shipments” by transport companies as part of the “Just in time” strateg».

    Вітаємо переможців та бажаємо подальших наукових звершень.

    Детальну інформацію можна отримати за посиланням.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01