На Факультеті архітектури, будівництва та дизайну НАУ пройшли захисти дипломів освітнього ступеня Бакалавр
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.06.2022, 10:16
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    На Факультеті архітектури, будівництва та дизайну НАУ пройшли захисти дипломів освітнього ступеня Бакалавр

    На Факультеті архітектури, будівництва та дизайну НАУ пройшли захисти дипломів освітнього ступеня Бакалавр
    img

    Згідно з графіком навчального процесу, з 14 по 18 червня на Факультеті архітектури, будівництва та дизайну (ФАБД) Національного авіаційного університету відбулися захисти дипломних робіт студентів 4-го курсу факультету освітнього ступеня Бакалавр денної форми навчання за спеціальностями 022 «Дизайн», 191 «Архітектура та містобудування» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

    Випускники продемонстрували глибокі знання у галузі проектування, будівництва, технічної експлуатації будівель та інженерних споруд, а також належне вміння використовувати у своїх дипломних роботах рішення, що відповідають положенням нормативних документів і кваліфікаційній характеристиці у відповідності з вимогами Вищої школи.

    Розрахунково-графічна частина та оформлення дипломних робіт виконані з використанням сучасних програмних комплексів ЛІРА, МОНОМАХ, АutoCAD, ArchiCAD.

    Тематика дипломних робіт за освітньо-професійною програмою «Автомобільні дороги і аеродроми» присвячена капітальному ремонту і реконструкції автомобільних доріг та аеродромів з використанням інноваційних матеріалів й сучасних технологій.

    Студенти спеціальності «Дизайн» такоє добре показали свої набуті упродовж чотирьох років навчання на кафедрі дизайну інтер’єру навички. В цьому їм допомагали та усіляко підтримували їх викладачі на чолі з завідувачем кафедри Лілією Гнатюк.

    Здобувачі вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» гідно підтвердили свої професійні знання і захистили дипломні проекти. Кращі проєкти виставлено у виставковому просторі на другому поверсі 1-го корпусу НАУ.

    Цьогорічні теми дипломних робіт є надзвичайно актуальними та відповідають сучасному стану науки, техніки і економіки. Усі студенти-дипломники на високому науково-практичному рівні підготували і захистили свої дипломні роботи.

    Вітаємо молодих фахівців та бажаємо їм кар’єрного зростання.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01