У НАУ стартував Student marathon of unity for peace in Ukraine
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.05.2022, 12:12
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    У НАУ стартував Student marathon of unity for peace in Ukraine

    У НАУ стартував Student marathon of unity for peace in Ukraine
    img

    26 травня на Юридичному факультеті (ЮФ) Національного авіаційного університету у форматі відеоконференції стартував «Студентський марафон єдності за мир в Україні/Student marathon of unity for peace in Ukraine)».

    «Російсько-українська війна заставляє нас по-новому подивитись на багато речей, по-іншому сприймати їх зміст. Ми чудово розуміємо, що це не просто збройна агресія - це боротьба добра і зла, свободи і страху, розуму і невігластва. Мета нашого сьогоднішнього Марафону єдності - продемонструвати світові миролюбність українського народу, який вимушений відстоювати свою незалежність, суверенітет і територіальну цілісність» - відкриваючи захід зазначила декан факультету Ірина Сопілко.

    Участь у Марафоні єдності взяли здобувачі вищої освіти ЮФ НАУ, студенти-іноземці університету, випускники (стейкхолдери) Юридичного факультету НАУ, здобувачі вищої освіти навчальних закладів країн світу, зокрема: Англії, Німеччини, Швеції, Швейцарії, Грузії, Азербайджану, Іраку, Туреччини, Конго, Гани, Польщі, Хорватії, Болгарії, Південної Кореї та ін.

    Адже, саме молодь доносять світові правду про війну в Україні, сприяє залученню якомога більшої кількості людей для допомоги українському народові та закликає зупинити збройну агресію проти нашої держави.

    «Сподіваємось, що Марафон єдності за мир в Україні буде обов’язково мати продовження в тих країнах, які сьогодні долучились до його старту. Адже, саме молодь є тією рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні та світі», завершуючи захід зазначила директор Навчального центру проблем повітряного та космічного права Вікторія Череватюк.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01