В НАУ пройшов черговий День професій
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
29.11.2022, 15:11
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В НАУ пройшов черговий День професій

    В НАУ пройшов черговий День професій
    img

    16 листопада в Національному авіаційному університеті відбувся День професій з представниками Юридичного факультету.

    Організаторами виступили Навчально-науковий інститут розвитку освіти в особі директора Лазарєвої Галини спільно з Юридичним факультетом.

    У профорієнтаційному онлайн-заході від Юридичного факультету взяли участь – Вишновецький Вадим, заступник декана ЮФ, к.ю.н., доцент; Макеєва Олена, завідувач кафедри теорії та історії держави і права, к.ю.н., доцент; Устинова Ірина, заступник завідувача кафедри конституційного і адміністративного права, к.ю.н., доцент; Лихова Софія, завідувач кафедри кримінального права і процесу, д.ю.н., професор; Вишновецька Світлана, завідувач кафедри цивільного права і процесу, д.ю.н., професор; Нецька Любов, завідувач кафедри господарського, повітряного та космічного права, к.ю.н., доцент; Шапенко Людмила, доцент кафедри конституційного і адміністративного права, к.ю.н., доцент; Майстро Діана, асистент кафедри кримінального права і процесу; Ольховік Мирослава, асистент кафедри конституційного і адміністративного права; Шарко Альбіна, студентка групи ПР-304 ЮФ.

    Спікери розповіли про структуру і переваги факультету, особливості організації навчального процесу, основні напрямки роботи кафедр, актуальні спеціальності, престижні професії, про практику і працевлаштування, англомовний проєкт, про активне студентське життя та запросили майбутніх абітурієнтів до вступу на Юридичний факультет.

    Модератор заходу – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ.
    Інформаційне забезпечення зустрічі онлайн здійснювала Бруяка Ольга, завідувач кафедри базових та спеціальних дисциплін Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ, к.т.н., доцент.

    До Дня професій долучилися учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, студенти коледжів з Вінницької, Волинської, Житомирської, Львівської, Київської, Рівненської, Черкаської областей та м. Києва.

    Успіх починається з вибору професії!

    До зустрічі в Національному авіаційному університеті!
    Слава українському народу!

    Центр допрофесійної підготовки НАУ
    E-mail: pk@nau.edu.ua, iro@npp.nau.edu.ua
    сайт НАУ: https://nau.edu.ua/
    сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua
    youtube





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01