В університеті відбулися Дні НАУки
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
3.10.2022, 14:49
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В університеті відбулися Дні НАУки

    В університеті відбулися Дні НАУки
    img

    Нещодавно, за ініціативи Навчально-наукового інституту розвитку освіти (ННІРО) та факультетів, у Національному авіаційному університеті відбулися Дні НАУки. Участь у заходах взяли учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, студенти коледжів, вихованці закладів позашкільної освіти та учні-члени Малої академії наук України.

    Так, 27 вересня Факультет міжнародних відносин (ФМВ) НАУ провів лекцію наукової школи журналістики на тему: «Шлях майбутніх журналістів до науки». Лектор, завідувач кафедри журналістики факультету, кандидат філологічних наук, доцент В’ячеслав Васильченко, яскраво висвітлив актуальну інформацію про науковий пошук студентів зі спеціальності «Журналістика» і спорідненою з нею спеціалізацією «Реклама і зв’язки з громадськістю». Також, він розповів про спеціальні навчальні курси, участь майбутніх журналістів у наукових конференціях, публікації наукових статей та участь студентів у різноманітних наукових дослідженнях.

    28 вересня, в рамках Х Всесвітнього конгресу «Авіація в XXI столітті» – «Безпека в авіації та космічні технології», Аерокосмічним факультетом (АКФ) НАУ була проведена лекція «Конструкція та призначення літальних апаратів». Доповідачем виступив заступник декана факультету Віктор Бородій. Для присутніх він провів віртуальну захоплюючу подорож у світ космічних технологій. Учасники аерокосмічної школи ознайомилися з цікавими фактами про літаки.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01