В НАУ підведено перші підсумки вибору спеціальностей абітурієнтами 2021 року
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
26.07.2021, 15:05
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В НАУ підведено перші підсумки вибору спеціальностей абітурієнтами 2021 року

    В НАУ підведено перші підсумки вибору спеціальностей абітурієнтами 2021 року
    img

    23 липня 2021 року завершився прийом електронних заяв вступників для здобуття освітнього ступеня Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти.

    Як зазначає Міністерство освіти і науки України, упродовж цьогорічної вступної кампанії створено 886 164 електронних заяв на різні спеціальності - це на 18% більше, ніж минулого року.

    За результатами світового рейтингу QS World University Ranking by Subject 2021, було проаналізовано більше 50 спеціальностей та виявилено куди поступають абітурієнти по всьому світу.

    Отже, за останній рік, найпопулярнішим напрямком стала інформатика та інформаційні системи. Беручи до уваги прогрес технологій по всьому світу, починаючи від штучного інтелекту та закінчуючи обробкою даних. Однак, експерти вважають, що це направлення буде популярним і надалі.

    У Національному авіаційному університеті, на підтвердження світових тенденцій вибору абітурієнтів, вже декілька років поспіль лідером за поданими заявами є Факультет кібербезпеки, комп`ютерної та програмної інженерії (ФККПІ).

    Так і цього року ФККПІ є лідером серед факультетів, прийнявши 12959 заяв. Друге місце посідає Факультет міжнародних відносин з 5711 поданих заяв, а на третьому місці - Факультет економіки та бізнес-адміністрування з 4585 поданих заяв.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01