Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький взяв участь у I Міжнародному інвестиційному форумі «Південна стратегія розвитку»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.06.2021, 08:01
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький взяв участь у I Міжнародному інвестиційному форумі «Південна стратегія розвитку»

    Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький взяв участь у I Міжнародному інвестиційному форумі «Південна стратегія розвитку»
    img

    10 червня, під патронатом Президента України та голів п’яти облдержадміністрацій півдня України, на Арбатській стрільці у с. Стрілкове розпочався дводенний Міжнародний інвестиційний форум «Південна Стратегія розвитку».

    До заходу долучились представники 5 міністерств, 168 голів громад, понад 400 гостей і волонтерів, 30 спікерів та інші.

    Серед почесних гостей та спікерів заходу:
    Роман Лещенко - Міністр аграрної політики та продовольства України;
    Олександр Ткаченко - Міністр культури та інформаційної політики України;
    Андрій Ярмак - виконучий обов’язків директора Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух)
    Ростислав Замлинський - Перший заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій;
    Юрій Петровський - Заступник Міністра з питань європейської інтеграції;
    Олександр Краснолуцький- Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України;
    Дмитро Сенниченко - Голова Фонду державного майна України;
    Клод Вільд - Надзвичайний і Повноважний Посол Швейцарії в Україні, постійний представник Швейцарії в Організації з безпеки і співробітництво в Європі (ОБСЄ);
    Сергій Фоменко -Віце-президент «МАУ» та інші.

    Ректор НАУ Максим Луцький, разом з Андрієм Ярмаком - виконуючим обов’язки директора Украероруху, та з Сергієм Фоменко - Віце-президентом «МАУ» взяли участь у одній з секцій форуму - «Аеропорт, в який ніхто не вірив». Секцію відкрили - очільник Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Козир та голова Херсонської облради Олександр Самойленко.

    До секції онлайн-включенням долучився Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. Він привітав учасників форуму та висловив сподівання, що даний захід стане початком стрімкого та плідного розвитку співпраці між авіаційною і освітньою галузями.

    Максим Луцький відзначив важливість підвищення рівня підготовки фахівців авіаційної, будівної, екологічної та інших галузей для розвитку південних областей України і держави в цілому, і розповів про основні кроки НАУ задля випуску таких спеціалістів найвищого рівня.

    Одним з важливих аспектів роботи секції стало підписання меморандуму між Національним авіаційним університетом в особі ректора Луцького Максима, Комунальним підприємством Херсонської обласної ради «Херсонські авіалінії» в особі директора Кучерука Віталія та Комунальним закладом Херсонської обласної ради «Обласним авіаційно-технічним спортивним клубом» в особі директора Сергія Оначенка.

    Метою меморандуму є розвиток співпраці у військово-патріотичному та науково-технічному напрямках на основі взаємодії та взаємодопомоги.

    Участники домовились про співпрацю за такими напрямками:
    - розробка та реалізація спільних програм розвитку та діяльності Сторін;
    - первинна підготовка авіаційних спеціалістів, проходження стажування в аеропорту «Херсон», ДАК «Авіа», ТОВ «Авіа-Про» та інших авіаційних підприємствах Херсонщини;
    - обмін досвідом та матеріально-технічною базою для підготовки кваліфікованих спеціалістів.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01