Відкрито навчальний центр компанії «Xipei Education» в КНР
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.01.2020, 11:50
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Відкрито навчальний центр компанії «Xipei Education» в КНР

    Відкрито навчальний центр компанії «Xipei Education» в КНР
    img

    Делегація Національного авіаційного університету взяла участь у   відкритті нового головного офісу та навчального центру компанії «Xipei Education», партнера нашого університету.

    Генеральний директор компанії «Xipei Education» Мао Їфей зазначив, що їх компанія є однією з найбільших у КНР, яка спеціалізується на довузівській підготовці абітурієнтів та їх трансферу як на внутрішній, так і на міжнародний ринок освітніх послуг. Він зауважив, що співпраця з НАУ надзвичайно важлива, адже авіаційна галузь Китаю потужно розвивається.

    Представники НАУ побували в аудиторіях і лабораторіях Чжецзянського університету економіки і фінансів. На зустрічі з ректором обговорено питання подальшої співпраці, зокрема, щодо підготовки фахівців з економіки. Також співробітники нашого університету ознайомились з діяльністю професійно-технічного коледжу Ханчжоу.

    Делегація відвідала «Місто Мрій», яке є базисом для реалізації інноваційних проектів, та ознайомилась з рядом проектів в галузі штучного інтелекту, прийнятих і реалізованих китайською стороною.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01