Шановні колеги, викладачі і студенти Національного авіаційного університету
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
31.08.2020, 14:24
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Шановні колеги, викладачі і студенти Національного авіаційного університету

    Шановні колеги, викладачі і студенти Національного авіаційного університету
    img

    Щиро вітаю усіх з початком нового навчального року у найвідомішому в Україні авіаційному закладі вищої освіти!

    Першого вересня розпочинаються заняття для студентів 2-4 курсів ОС «Бакалавр» та 2 курсу ОС «Магістр». Перші два тижні відбуватиметься проведення онлайн-лекцій з використанням дистанційних технологій G Suite for Education, Moodle  та сервісу Google Classroom. Ці платформи були успішно запроваджені та апробовані під час весняного карантину.

    Продовжимо навчання за змішаною формою: практичні, семінарські, лабораторні заняття проводитимуться із дотриманням правил дистанціювання і гігієни у навчальних групах, а лекції проходитимуть онлайн. Інформація на сайтах навчально-наукових структурних підрозділів щодо розкладу навчальних занять та форми їх проведення буде оновлюватись щотижня.

    Перший курс ОС «Бакалавр» розпочинає навчальний рік з 15 вересня, а перший курс ОС «Магістр» – з 21 вересня. Для них будуть проведені зустрічі у малих групах з представниками адміністрації факультету/інституту, органів студентського самоврядування, кураторами груп і викладачами.

    У зв’язку з протиепідемічними заходами в НАУ запроваджується гнучкий графік освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році, а саме:

    Усі здобувачі вищої освіти НАУ мають корпоративну електронну адресу @stud.nau.edu.ua. Тим, хто її ще не отримав, необхідно звернутись до деканатів факультетів (дирекцій інститутів).

    На виконання карантинних вимог просимо мінімізувати своє пересування між аудиторіями/лабораторіями, дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватися правил респіраторної гігієни. У випадку виявлення ознак захворювання – необхідно терміново звернутися за медичною допомогою до Авіаційного медичного центру НАУ.

    Перед початком занять викладачі оприлюднюють робочі програми навчальних дисциплін, анотації лекцій, умови поточного і семестрового контролю, критерії оцінювання, з якими необхідно ознайомитися і використовувати під час навчання. Вибір інтернет-платформ залишається за викладачем.  

     

    Завдяки ефективній взаємодії кваліфікованих і досвідчених викладачів та допитливих, енергійних студентів ми здолаємо усі труднощі та зробимо цей навчальний рік плідним і успішним. Терпіння, взаєморозуміння та поваги один до одного всім нам!

    Успіхів вам у  новому навчальному році!

    Щиро,
    Володимир Ісаєнко

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01