Підписано Угоди про співробітництво щодо підготовки авіаційних спеціалістів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
7.07.2020, 13:58
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Підписано Угоди про співробітництво щодо підготовки авіаційних спеціалістів

    Підписано Угоди про співробітництво щодо підготовки авіаційних спеціалістів
    img

    Ректор Володимир  Ісаєнко підписав Угоди про співробітництво з керівниками українських представництв організацій  «ALL4JETS» (Варшава, Польща) Алевтиною Фурсаєвою та «TRITECH LTD» (Рига, Латвія)  Костянтином Малютіним, які працюють за стандартами EASA Part-147.

    Підписання відбулось за результатами робочої наради, що відбулась минулого тижня на території структурних підрозділів університету  – Навчального центру Аерокосмічного факультету «Авіаційно-технічна база» та Державного музею авіації імені О.К. Антонова НАУ.

    У рамках співпраці сторони об’єднають зусилля у сфері навчання, практичної підготовки та подальшого працевлаштування студентів та слухачів з авіаційно-технічних та інженерних спеціальностей з технічного обслуговування повітряних суден та компонентів до них, шляхом надання консультаційних послуг з міжнародних стандартів навчання (EASA та ICAO), організації та запровадження необхідного додаткового навчання та перевірки знань.

    Угодами передбачено гармонізацію стандартів навчальних програм з базової підготовки студентів до вимог і стандартів ЕАSA, що надасть можливість визнання частини академічних курсів як базових модулів підготовки за вимогами ЕАSA. Завдяки цьому буде спрощено та скорочено час підготовки персоналу з технічного обслуговування повітряних суден категорій  А1, B1.1, B2.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01