Відбувся конкурс есе «Я - майбутній студент»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
2.12.2020, 09:07
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Відбувся конкурс есе «Я - майбутній студент»

    Відбувся конкурс есе «Я - майбутній студент»
    img

    Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ провів конкурс есе «Я – майбутній студент» з метою розвитку творчої особистості учня і студента, виховання любові до української мови та активної життєвої позиції, присвячений Міжнародному дню студента.

    Учні старших класів та вихованці коледжів в есе розкрили важливе питання «Яким я уявляю своє студентське життя?». Участь у конкурсі взяли учасники із Львівської, Кіровоградської, Київської, Харківської областей та міста Києва.

    За результатами оцінювання журі переможцями конкурсу стали 15 учасників (1 – перше місце, 5 – других місць, 9 – третіх місць), які будуть нагороджені відповідними Дипломами. Заохочувальними дипломами «За оригінальність форми» відзначено двоє учасників. Сертифікатами конкурсу відзначено 14 учасників.

    Приємно відзначити, що активну участь у конкурсі взяли слухачі Підготовчого відділення громадян України Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ та учні Авіакосмічного ліцею імені І. Сікорського НАУ.

    Список нагороджених учасників конкурсу за посиланням: https://bit.ly/2VlE4me

    Список переможців конкурсу за посиланням: https://bit.ly/39zBTDX

    Самовираження юних учасників додає віри у щасливу долю рідного краю та світле майбутнє України.

    Щиро дякуємо за сприяння у проведенні конкурсу керівникам, учителям та викладачам закладів загальної середньої освіти, позашкільної освіти та коледжів.

    Сердечно вітаємо переможців конкурсу есе «Я – майбутній студент»! Бажаємо всім учасникам конкурсу здійснення сміливих мрій, нових успіхів та творчих досягнень в ім’я українського народу!

     Також велика подяка автору  креативного проекту – Діані Яцишин.  Бажаємо   їй подальшого здійснення сміливих мрій і творчих досягнень в ім’я українського студентства та любові до Батьківщини. 

    Центр допрофесійної підготовки ІІОТ НАУ

    Тел.: (044)406-73-30; (044)406-68-47

    E-mail: cdp@npp.nau.edu.ua

    Website: http://iiot.nau.edu.ua/

    Facebook: https://www.facebook.com/iiot.nau/





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01