Випуск бакалаврів ФЛСК-2020
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
26.06.2020, 13:29
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Випуск бакалаврів ФЛСК-2020

    Випуск бакалаврів ФЛСК-2020
    img

    25 червня 2020 року відбувся онлайн-випуск бакалаврів Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

    Цього року ступінь бакалавра здобули 150 випускників, із яких 28 – відмінники навчання. 11 випускників отримали грамоти ректора за перемогу в огляді-конкурсі на кращу дипломну роботу, 25 випускників отримали подяки декана факультету за вагомий внесок у розвиток творчого життя факультету.

    З вітальним словом до випускників і батьків звернулись ректор Володимир Ісаєнко, проректор з навчальної роботи Артур Гудманян та декан факультету Сергій Ягодзінський.

    На свято завітали й партнери факультету – представники роботодавців. Із привітанням виступили завідувач кафедри психології управління ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України, член Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці Олена Бондарчук; директора Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району м. Києва Тетяна Параскева.

    Вручення дипломів супроводжувалось теплими напутніми словами завідувачів випускових кафедр та наставників академічних груп. Випускники також подякували кафедрам і факультету за професійне становлення та турботу, пообіцяли залишатися з НАУ в статусі зовнішніх стейкхолдерів.

    Вітаємо випускників та бажаємо щасливої долі!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01