Третій міжнародний симпозіум «Соціокультурний дискурс глобалізованого світу»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
17.03.2020, 13:41
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Третій міжнародний симпозіум «Соціокультурний дискурс глобалізованого світу»

    Третій міжнародний симпозіум «Соціокультурний дискурс глобалізованого світу»
    img

    У режимі відеоконференції у НАУ розпочав роботу третій Міжнародний симпозіум «Соціокультурний дискурс глобалізованого світу: наука, освіта, комунікація». Організатор – Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій (ФЛСК). Співорганізатори – 37 освітніх та наукових установ, зокрема, 17 – закордонних.

    Цього року у роботі Симпозіуму, що проходитиме протягом березня-травня, передбачено проведення семи міжнародних, п’яти всеукраїнських конференцій, семінарів, круглих столів, серії науково-популярних заходів для молодих учених і студентів.

    Учасників Симпозіуму привітав проректор з навчальної роботи Артур Гудманян. Декан ФЛСК Сергій Ягодзінський зазначив, що цьогорічний Симпозіум відбуватиметься у форматі віртуального обговорення нагальних для наукового глобалізованого світу проблем, а кафедри факультету відкриють творчі майстерні для співпраці, спільних напрацювань та  рекомендацій.

    Подальша робота пленарного засідання відбувалася у формі відеоконференції. Кожен спікер мав змогу виступити з доповіддю в режимі реального часу. Зокрема, до онлайн конференції долучились: проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Людмила Степаненко; президент Всеукраїнської асоціації корейців, завідувачу кафедри корейської філології Київського національного лінгвістичного університету Кан Ден Сік;
    начальник гуманітарного інституту Національного університету оборони України імені Івана Черняховського Василь Осьодло та інші.

    Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій запрошує до участі в заходах Симпозіуму: Skype-група Симпозіуму – https://join.skype.com/oDeIyHeVj41L





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01