НАУ покращив свої позиції в рейтингу U-Multirank
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.03.2020, 13:49
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ покращив свої позиції в рейтингу U-Multirank

    НАУ покращив свої позиції в рейтингу U-Multirank
    img
    Національний авіаційний університет зайняв 12 місце  серед 53 українських закладів вищої освіти України в рейтингу U-Multirank university rankings 2020. Цього року в дослідженні U-Multirank було оцінено 1418 університетів у всьому світі. 
    Рейтинг оцінює університети за наступними показниками: викладання та навчання, рівень наукових досліджень та міжнародна орієнтація з додатковими критеріями. Порівняти світові виші можна також за галузями знань та конкретними напрямками. Цього року до розгляду було подано дані з таких спеціалізацій як соціологія, політологія, міжнародне право, геодезія та землеустрій, філологія, економіка та бізнес.  
    Також вперше студенти НАУ взяли участь в опитуванні U-Multirank про освітні програми, на яких вони навчаються, що значною мірою вплинуло на підвищення показників alma mater. 
    «U-Multirank» заснований Центром вищої освіти (Німеччина), Центром вивчення політики вищої освіти (Голландія) на замовлення Європейської Комісії. Система нового багатовимірного рейтингу (U-Multirank) була офіційно прийнята в кінці січня 2013 року в Дубліні Європейським Союзом в якості альтернативи вже усталеним рейтинговим системам. Основною метою «U-Multirank» є формування об’єктивного уявлення про різні сфери діяльності закладів вищої освіти.
    Нагадаємо, що минулого року НАУ займав 24 місце з 54 українських ЗВО, представлених в рейтингу U-Multirank.




    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01