Співпраця ФМВ з турецькими меценатами
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.02.2020, 12:03
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Співпраця ФМВ з турецькими меценатами

    Співпраця ФМВ з турецькими меценатами
    img

    Факультет міжнародних відносин відвідали представники комерційного холдингу «Yıldırım», одного з найбільших комерційних конгломератів Турецької Республіки. Візит відбувся на запрошення декана факультету Юрія Волошина.

    Під час зустрічі зі студентами та викладачами представник холдингу Еркан Їлдирим розповів про позитивний досвід фінансування прогресивних проєктів на підтримку розвитку студентства та підвищення якості вищої освіти у Туреччині та Казахстані. Еркан бейвиступив з пропозицією створення на базі ФМВ НАУ лінгвістичної школи з вивчення турецької мови, бібліотеки та сучасної мультимедійної аудиторії. Обговорено можливості обміну студентами та викладачами ФМВ та провіднихуніверситетів Туреччини, що фінансуються комерційним холдингом «Yıldırım».

    Турецькі меценати висловили сподівання на плідну співпрацю з Факультетом міжнародних відносин щодо стажування студентів – майбутніх спеціалістів з міжнародного туризму, міжнародного права та економічних відносин з можливістю подальшого працевлаштування фахівців у сфері у турецьких компаніях, які вони очолюють.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01