Робочий візит китайських партнерів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.09.2019, 14:31
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Робочий візит китайських партнерів

    Робочий візит китайських партнерів
    img

    Китайські партнери: представники Zhejiang Golden Egg Science and Technology Co.LTD Лі Люмен (Li Lumeng) і Чан Сі Цо (Chang Shichao) та представники Zhejiang Xipei Education Technology Co. LTD Мао Їфей (Mao Yifei), Ван Яньонг (Wang Yangyong), Дай Вейхао (Dai Weihao) і Хуан Хун (Huang Hun) здійснили робочий візит до Національного авіаційного університету.

    Керівництво НАУ обговорило конкретні кроки співпраці університету  з китайськими партнерами щодо студентського обміну і розвитку Україно-китайського інституту аерокосмічних технологій (CUAT).

    Ректор Володимир Ісаєнко наголосив, що «нині до  законодавства України готуються зміни щодо спрощення адміністративних процедур залучення іноземних інвестицій в українські освітні заклади».

    Генеральний директор Zhejiang Golden Egg Science and Technology Co.LTD Лі Люмен повідомив, що формується група маркетологів – китайських експертів, які досліджуватимуть освітній ринок України.

    Генеральний директор Zhejiang Xipei Education Technology Co. LTD Мао Їфей (Mao Yifei) поінформував про створення в його компанії відділу по роботі зі студентами та проекту інтернет-ресурсу, що популяризуватиме українські ЗВО, і здійснюватиме набір китайських студентів для навчання в Україні.

    Сторони погодили розробку до кінця вересня «дорожньої карти» співпраці, зокрема відкриття китайського представництва в НАУ, яке визначатиме пріоритетні спеціальності для навчання китайських студентів, займатиметься прийомом та супроводом делегацій, а в перспективі – сприятиме їх вступові, поселенню та навчанню.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01