З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.08.2019, 06:47
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

    З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!
    img

    Напередодні Дня незалежності, 23 серпня, українці вшановують один із трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Кольори нинішнього українського прапора поєднувалися іще за часів трипільців під час Великого переселення народів. А перше офіційне визнання синьо-жовтого прапора відбулося 22 березня 1918 року, коли Центральна Рада затвердила поєднання жовтого і блакитного кольорів як прапора Української Народної Республіки.

    Тому повага до прапора – це повага до свого народу, його коріння і традицій. Жовто-блакитний стяг – символ свободи і незалежності України, свідчення того, що українці дорогою ціною вибороли право будувати власну державу – сильну, багату, квітучу.

    Під українським прапором це право сьогодні відстоюють наші сини і доньки на сході України, воюючи із ненаситним загарбником. Тож нехай жовто-блакитний стяг об’єднує нашу державу, адже саме єдність народу допоможе відновити спокій та мир на рідній землі.  

    Нехай у цей урочистий день кольори  Державного Прапора України вселяють надію на те, що невдовзі під блакитним безхмарним мирним небом на українських полях колоситимуться жита й пшениці, а український стяг посяде гідне місце серед прапорів європейських держав.

    Бажаю вам і вашим родинам невичерпної віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах, готовності творити й працювати в ім’я свободи і незалежності держави.

    Слава Україні!

     

    Щиро,

    Володимир Ісаєнко





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01